Audiovisueel

Accessoires projectieschermen

Accessoires projectieschermen. Indien het projectiescherm moet worden bevestigd aan een extra hoog plafond of systeemplafond, of voor overheadprojectie schuin onder een hoek moet worden bevestigd, dan kunt u kiezen uit de volgende accessoires:
Wandbeugels voor handbediend/elektrisch scherm Regular.
Plafondbeugels voor handbediend/elektrisch scherm Regular.
Afstandsbedieningen voor elektrische schermen
De afstandsbedieningen voor de elektrische schermen Regular en Pro bestaan uit een besturingsmodule voor montage aan de muur en een handzender. Bereik van de handzender is 25 meter. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

OHP-tafel kolommodel

OHP-tafel kolommodel. Verrijdbare lichtgrijs stalen overheadprojectortafel
(4 wielen, waarvan 2 geremd). Voorzien van opstaande rand rondom werkblad
en traploos in hoogte verstelbaar.
111,89
(excl. BTW)
135,39
(incl. BTW)

OHP-wagen

OHP-wagen. Verrijdbare lichtgrijs stalen overheadprojectortafel (4 wielen, waarvan 2 geremd). Twee vaste werkhoogtes en optioneel te voorzien van twee wegklapbare zijbladen in lichtgrijs melamine. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projectiescherm elektrisch Regular

Projectiescherm elektrisch Regular. Mat wit geruisloos elektrisch projectiescherm. Zwarte kaders (3 cm): bij 1:1 en 4:3 rondom het doek. Voorzien van een bedieningskastje voor aan de muur. Aluminium witte behuizing voorzien van ophangpunten voor wand en plafond. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.


0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projectiescherm handbediend Regular

Projectiescherm handbediend Regular. Mat wit projectiescherm met een veermechanisme voor snel en probleemloos in- en uitrollen. Zwarte kaders (3 cm): bij 1:1 aan beide zijden en bij 4:3 en 16:9 rondom het doek. Aluminium witte behuizing voorzien van ophangpunten voor wand en plafond. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projectiescherm Mobile Compact

Projectiescherm Mobile Compact. Mobiel mat wit projectiescherm voor
presentaties op locatie. De stevige maar lichtgewichte aluminium grijze behuizing is voorzien van een handgreep. Het scherm is snel en eenvoudig op te zetten en in hoogte in te stellen. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projectiescherm Mobile Floor, video, formaat 4:3

Projectiescherm Mobile Floor. Mobiel mat wit projectiescherm met zwart
kader rondom. Stevige zwart aluminium behuizing met drie handgrepen en 4 wieltjes. Door het schaarmechanisme snel en eenvoudig op te zetten. Geleverd inclusief 2 sleutels. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projectiescherm statief

Projectiescherm statief. Mat wit projectiescherm met zwarte kaders (3 cm): bij 1:1 aan beide zijden, bij 4:3 rondom het doek. Voorzien van een
overheadprojectiebeugel en een driepootvergrendeling. In hoogte verstelbaar. Het spanknopmechanisme zorgt voor een perfect vlak doek. Eenvoudig te vervoeren door de draagbeugel aan het scherm. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projectiescherm tafelmodel

Projectiescherm tafelmodel. Mat wit tafelprojectiescherm met schaarmechanisme voor het traploos, eenvoudig in- en uittrekken van het scherm. Zwart aluminium behuizing met 4 uitklapbare voeten. Scherm in videoformaten 4:3. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Projector trolley Flexsol zwart, 1 blad lichtgrijs

Projector trolley Flexsol. Projectortafel uit zwart gepoederlakt staal,
met een neigbaar (0-15º) lichtgrijs werkblad, voorzien van een antisliplaag en opstaande rand. Verrijdbaar door 4 stevige wielen (2
met rem). Traploos in hoogte instelbaar.
180,40
(excl. BTW)
218,28
(incl. BTW)

Projectortafel Colossus zwart, 2 bladen wit

Projectortafel Colossus. Projectortafel uit zwart gepoederlakt staal,
voorzien van verstelbare voet voor extra stabiliteit. Witte werkbladen met antisliplaag en opstaande rand. Bovenblad is neigbaar te maken. Compact in te klappen.
122,73
(excl. BTW)
148,50
(incl. BTW)

Projectortafel Masterstand, zwart, 2 bladen grijs

Projectortafel Masterstand. Solide projectortafel uit zwart gepoederlakt
staal, voorzien van 2 wielen (Ø12 cm). Twee lichtgrijze inklapbare werkbladen. Onderblad roteerbaar voor laptop. Traploos in hoogte instelbaar door gasveer. Ingeklapt als trolley te gebruiken.
407,62
(excl. BTW)
493,22
(incl. BTW)

Trekstang voor handbediende schermen/Draagtas statiefscherm/Laserpen

Trekstang voor handbediende schermen
Draagtas statiefscherm. Deze donkergrijze stevige nylon tassen zijn voorzien van een rits. Je draagt het scherm aan de draagbeugel van het scherm dat uit de tas steekt. De tas zorgt voor bescherming tijdens transport en voor een stofvrije opslag als het scherm niet wordt gebruikt.
Laserpointer penmodel. Elektronische aanwijsstok met een bereik van 100 m, inclusief twee batterijen. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)