Displays

A-bord

A-bord. Dubbelzijdige posterhouder met aluminium frame (32 mm) met grijze kunststof hoeken. Snel en eenvoudig verwisselen van posters door het Quick-Click systeem. Voorzien van transparante spatwaterdichte kunststof ruit.
Zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Afsluitbaar posterbord Guard

Afsluitbaar posterbord Guard. Weersbestendige afsluitbare posterborden
voor buitengebruik in zilver aluminium profiel. Profiel in verstek gezaagd. Zwenkdeur met 40 mm profiel voorzien van polyester ruit (pet/g). Afhankelijk van de afmeting voorzien van 1 of 2 sloten. Exclusief ophangmateriaal.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Binnenvitrine wit

Binnenvitrine wit. Muurvitrine voor binnengebruik uit wit gelakt aluminium en witte kunststof hoekstukken. Schuifdeuren van glas of plexiglas,
inclusief slot met sleutels. Keuze uit 4 verschillende achterwanden (whitebord, bulletin grijs, perskurk en vilt blauw). Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Brochurehouder Classic

Brochurehouder uit zwart of grijs aluminium met verchroomde documenthouders. De brochurehouder biedt plaats aan 10 x A4 en kan aan de muur of op de vloer geplaatst worden. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Brochurehouder Escalera

Unieke ontworpen brochurehouder uit gelakt staal, voorzien van 11 x A4 vakken. Eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in zwart of aluminium grijs. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Brochurehouder Hélène

Enkel- en dubbelzijdige brochurehouders met aluminium frame en stalen kabels, voetstuk en haken. De documenthouders zijn uit zwart kunststof (polystyreen). Optioneel verkrijgbaar: wielset (4 wielen, waarvan 2 geremd).
Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Posterhouder

Posterhouder. Enkelzijdige posterhouder met aluminium frame (32 of 25 mm) met grijze kunststof hoeken. Snel en eenvoudig verwisselen van posters door het Quick-Click systeem. Voorzien van UV-werende spatwaterdichte kunststof ruit. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Prijs- en infostandaard

Prijs- en infostandaard. Ruimtebesparend posterbord op voet. Aluminium
frame met grijze kunststof hoeken. Snel en eenvoudig up-to-date houden van
info door het Quick-Click systeem. Voorzien van transparante kunststof ruit. Gemakkelijk verplaatsbaar. Voor prijzen klik op de button ´meer informatie´.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Tafelbrochurehouder

Set van twee brochurehouders voor op tafel of toonbank. Uit transparant kunststof en in drie verschillende maten verkrijgbaar. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Windmaster I

Windmaster I. Dubbelzijdig posterbord met aluminium Quick-Click-frame. Grote stabiliteit door elastische lagering op speciale staalveren. Achterwand van verzinkt en gepoederlakt staal. Spatwaterdichte, UV-gestabiliseerde ruit van transparante ontspiegelend kunststof. Voorzien van 2 stalen poten. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Windmaster II

Windmaster II. Dubbelzijdig posterbord met aluminium Quick-Click-frame. Grote stabiliteit door elastische lagering op speciale staalveren.
Achterwand van verzinkt en gepoederlakt staal. Spatwaterdichte, UV-gestabiliseerde ruit van transparante ontspiegelend kunststof. Voorzien van een vulbare voet (zand of water) met 2 wielen. Voor prijzen klik op de butto 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)