Elektrisch verstelbare bureaus

 

In onderstaande menus vindt u een greep uit de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor elektrisch in hoogte verstelbare bureaus en tafels. Mochten er bureaus zijn die u wenst en niet hier kunt vinden. Mail of bel ons dan gerust, er is altijd wel een bureau dat aan uw wensen kan voldoen. U kunt ook alvast een kijkje nemen in de brochure. /files/Brochure-NL%202017(1).pdf

Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland en Belgie. Onder de € 2000,00 zijn wij genoodzaakt de transportkosten aan kostprijs door te berekenen.

De Conset producten worden geproduceerd in gecertificeerde fabrieken. Zo wordt voor de vervaardiging van de onderstellen het keurmerk RoHS gebruikt. Het hout voor de bladen wordt alleen gebruikt van FSC hout geproduceerd in Duitsland. De motoren voor de hoogteverstelling zijn alle afkomstig van het gerenomeerde bedrijf Bosch.

                             

Kortom: Conset produceerd al haar bureaus en onderstellen op een milieu veilige manier en alle producten zijn voorzien van de CE-norm.

 NIEUW: De 501-29 is het allernieuwste onderstel dat leverbaar is en voldoet ook aan de nieuwste eisen voor hoogte instelling van 63cm tot 130 cm.

Voor vragen of verdere informatie: info@joky.nl of telefoon 06 105 687 06