Elektrisch verstelbare onderstellen

Nieuw in ons assortiment: elektrisch verstelbare onderstellen

Download brochure: /files/Brochure-NL 2017(1).pdf


Joky Schoolmeubilair & Presentatiemiddelen is officieel dealer van in elektrisch in hoogte verstelbare onderstellen en bureaus van Deense makelij, geïmporteerd door Conset Benelux.
Conset bied een ergonomisch verantwoorde oplossing ten aanzien van het stijgende aantal gevallen van rugklachten veroorzaakt door intensief computergebruik. Een bureau van Conset maakt het mogelijk uw werkhouding op eenvoudige wijze aan te passen.
 

Ergonomie

Door regelmatig van werkhouding te veranderen voorkomt u herhaalde éénzijdige slijtage aan uw spierstelsel en uw gewrichten. Er is geen wettelijke eis die zegt dat u een elektrische zit/sta tafel dient te hebben, het is echter wel zo dat de wet vermeld dat het mogelijk moet zijn om uw werkhouding te kunnen veranderen en dat de werkplek zo ingesteld moet kunnen worden dat ieder individu er op een juiste manier aan kan werken.

Voor alle EU-landen geldt dat ze moeten voldoen aan de EN 527-1 normering. (voor tafels en bureaus, deel 1, gebruik)

Er zijn een aantal richtlijnen voor en meningen over het correct positioneren van uw bureau in combinatie met uw stoel. De experts zijn het echter over één ding eens, en dat is dat regelmatig van houding veranderen het allerbelangrijkste is. Hieronder ziet u enkele vuistregels die u helpen bij het maken van de juiste keuze zit/sta tafel:

• De tafel moet in hoogte verstelbaar zijn zodat hij aan het individu aangepast kan worden en dat het mogelijk is om monitor, toetsenbord en muis op geschikte hoogte geplaatst kunnen worden.
• De tafel moet voldoende diep zijn (min. 80cm) zodat de monitor op de juiste gebruikers afstand geplaatst kan worden. Ook is het van belang dat wanneer de muis gebruikt wordt, de gehele onderarm op tafel kan rusten.
• De tafel moet voldoende breed zijn zodat er aan beide kanten van het toetsenbord voldoende aflegruimte overblijft.
• De tafel moet diep genoeg zijn zodat de polsen alsook de onderarmen op de tafel voor uw kunnen rusten.
• Onder de tafel moet er voldoende ruimte aanwezig zijn zodat de poten vrij kunnen bewegen.


Veiligheid

CE-markering
Alle ConSet zit/sta tafels zijn voorzien van een CE-markering gemaakt in samenwerking met het Technologie Instituut. Deze CE-marking is verplicht voor verkoop van zit/sta tafels, het geeft u als gebruiker de geruststelling dat de fabrikant rekening heeft gehouden met alle primaire aspecten betreffende risico en veiligheid. Zo zijn bijvoorbeeld, alle ConSet tafels voor gebruik thuis op kinderdagverblijven of scholen o.a. voorzien van een 2-knops veiligheids- bedieningspaneel. Op deze manier kunnen kinderen de tafel niet per ongeluk bedienen. De CE-markering is gemakkelijk te herkennen:


Indien u meer informatie over ergonomie of veiligheid wilt, kunt u contact met ons opnemen per telefoon of e-mail:

+31 (0) 6 105 687 06 of info@joky.nl 

Alle producten en de daarbij behorende prijzen zijn exclusief transport cq verzendkosten cq orderkosten.


                                            

                                                          

.   Dit is slechts een greep uit het assortiment. Bel of mail voor de mogelijkheden. 

 

  

Serie 501-49, breedte 112 cm, 100 kg, Zilver

De 501-49 is een elegant onderstel met een minimalistisch uiterlijk. Enkele belangrijke kenmerken van dit onderstel zijn: Klik op de button “meer informatie”.
466,00
(excl. BTW)
563,86
(incl. BTW)