Interactief

Interactief Focus Board 120 x180 cm.

Elektromagnetisch interactief bord. Geschikt voor muurmontage. Via het Focus Board is de computer te bedienen voor een interactieve presentatie. Inclusief accessoires en software.

Verrijdbaar onderstel Focus Board. Donkergrijs verrijdbaar onderstel met 4 wielen waarvan 2 geremd. In 8 verschillende hoogtes in te stellen. Gebruiksvriendelijke en veilige manier van hoogteverstelling omdat het Focus Board tijdens hoogteverstelling blijft hangen.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Focus Board voor PartnerLine Rail, afmeting 120 x 180 cm.

Elektromagnetisch interactief bord, inclusief ophangbeugels voor het PartnerLine Rail systeem. Inclusief accessoires en software.

Speakerset met 3 gebruiksmogelijkheden, neerzetten, aan de muur of aan het PartnerLine Rail systeem bevestigen.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Focus Schoolboard 130 x 200 cm.

Elektromagnetisch interactief schoolbord van 130x200 cm, voorzien van twee emailstalen vleugels. Voor muurmontage, op schuifmechaniek of op verrijdbaar onderstel voorzien van schuifmechaniek. Inclusief accessoires en software.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

I-Congress (Interactive pen display)

Universeel 17 inch beeldscherm, waarop rechtstreeks met een digitale pen kan worden geschreven, geselecteerd of genavigeerd. O.a. voor presentaties, kantoorautomatisering en digitale werkprocessen. Inclusief accessoires en software.

Het Interactive Pen Display I-Congress is een universeel 17 inch beeldscherm, waarop je met een digitale pen rechtstreeks kunt schrijven, selecteren en navigeren. Het is bedoeld voor (zakelijke)presentaties, kantoorautomatisering, geluidsmontages en gebieden met een sterk digitale procesmatige workflow. Het kan zelfstandig, maar ook in combinatie met een interactief bord worden gebruikt.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Interactive Tablet Bluetooth

Via bluetooth-verbinding communiceert het draadloze Tablet met het interactieve bord. Met de speciale draadloze en batterijloze pen kan via de Tablet op afstand (tot 20 meter) het interactieve bord bediend worden. Inclusief accessoires en software.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

USB Bluetooth stick

Deze USB stick verzorgt de verbinding tussen computer en het Interactive Tablet Bluetooth. Inclusief software.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)