Presentatie

Alura Lezenaar

Alura Lezenaar. Moderne lezenaar van geslepen RVS buizen en gebogen aluminium platen. Voorzien van 2 wielen. Blijft op zijn plaats door antislipstrook en rem. Voorzien van horizontaal extra werkblad. Nieuw: hoogte-instelbaar.
902,02
(excl. BTW)
1.091,44
(incl. BTW)

Bordezel Flexible, verstelbare werkhoogtes (exclusief bord)

Bordezel Flexible (exclusief bord). Aluminium inklapbare bordezel voorzien van verstelbare telescoopbuizen. Maximale afmetingen bord: 90x120 cm (hxb). Ook te gebruiken als tafelezel. Lichtgewicht en gemakkelijk te transporteren.
79,93
(excl. BTW)
96,72
(incl. BTW)

Bordezel Solid, 3 vaste werkhoogtes (exclusief bord)

Bordezel Solid (exclusief bord). Solide inklapbare aluminium bordezel met
3 werkhoogtes. Maximale afmeting bord: 90x120 cm (hxb). Lichtgewicht en gemakkelijk te transporteren.
171,26
(excl. BTW)
207,22
(incl. BTW)

Combi flip-over wit, gelakt wit/vilt grijs

Flip-over Combi Een 3-in-1 combinatie: één zijde is een wit gelakt whitebord inclusief flip-overklem, de ander zijde een vilt grijs prikbord. Voorzien van 4 wielen (2 met rem) en een stevige stalen constructie met dwarsbalk. Eenvoudig te demonteren.
317,42
(excl. BTW)
384,08
(incl. BTW)

Directiekast houtdecor, zilver aluminium profiel

Directiekast houtdecor, zilver aluminium profiel. Afsluitbare directiekast met 2 emailstalen witte schrijfoppervlakken aan de binnenzijde. Buitenzijde van houtdecor. Voorzien van een Design flip-overklem. Geleverd inclusief magnetische penhouder en 50 vel flip-overpapier. Geschikt voor muurmontage. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Directiekast houtdecor, zwart aluminium profiel

Directiekast houtdecor, zwart aluminium profiel. Afsluitbare directiekast met 2 emailstalen witte schrijfoppervlakken aan de binnenzijde.
Buitenzijde van houtdecor. Voorzien van een Design flip-overklem. Geleverd inclusief magnetische penhouder en 50 vel flip-overpapier. Geschikt voor muurmontage. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Flip-over Budget

Flip-over Budget. Basismodel uit gelakt staal met flexibel instelbare schroefknoppen. Geschikt voor elk soort flip-overpapier. Voorzien van
inschuifbare poten en afleggoot. Optioneel verkrijgbaar: Aluminium verrijdbaar onderstel met drie uitklapbare armen en 3 wielen met rem. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Flip-over Estrel

Flip-over Estrel. Flip-over met snelklem met flexibele ophangpunten.
Achterpaneel van gelakt staal.Voorzien van een veer voor hoogte-instelling,
twee zijarmen voor extra ophangmogelijkheden en een stervoet op 5 wielen
(3 met rem).
202,95
(excl. BTW)
245,57
(incl. BTW)

Flip-over Standaard

Flip-over Standaard. Flip-over met een snelklem voor elk soort flip-overpapier. Achterpaneel van gelakt staal. Voorzien van uitschuifbare poten en afleggoot. Optioneel verkrijgbaar: Aluminium verrijdbaar
onderstel met drie uitklapbare armen en 3 wielen met rem. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Flip-over Standaard Plus

Flip-over Standaard Plus. Flip-over met snelklem en flexibele ophangpunten.
Achterpaneel van gelakt staal. Voorzien van twee zijarmen voor meer
ophangmogelijkheden, inschuifbare poten en afleggoot. Optioneel verkrijgbaar: Aluminium verrijdbaar onderstel met drie uitklapbare armen
en 3 wielen met rem. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie''.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Flip-over Vario

Flip-over Vario. Flip-over met snelklem en flexibele ophangpunten. Achterpaneel van gelakt staal. Voorzien van een veer voor hoogte-instelling,
twee zijarmen voor extra ophangmogelijkheden en een ronde voet op 5 wielen
(3 met rem) met instap opening.
215,25
(excl. BTW)
260,45
(incl. BTW)

Houtdecors voor kabinet- en directiekasten

Diverse kleuren houtdecors voor kabinet- en directiekasten.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Kabinetkast wit emailstaal, wit aluminium profiel

Kabinetkast wit emailstaal, wit aluminium profiel. Afsluitbare presentatiekast met twee deuren. Wit geëmailleerde schrijfoppervlakken.
Voorzien van Design flip-overklem, een mat-wit projectiescherm van 145x145
cm (te fixeren in 3 standen). Geschikt voor muurmontage of plaatsing op wit verrijdbaar onderstel. Geleverd inclusief magnetische penhouder en 50 vel flip-overpapier.
Onderstel wit Wit stalen verrijdbaar onderstel voor kabinetkast
met wit aluminium profiel. Voorzien van 4 wielen (2 met rem). voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Kabinetkast wit emailstaal, zilver aluminium profiel

Kabinetkast wit emailstaal, zilver aluminium profiel. Afsluitbare presentatiekast met twee deuren. Wit geëmailleerde schrijfoppervlakken.
Voorzien van Design flip-overklem, een matwit projectiescherm van 145x145 cm (te fixeren in 3 standen). Geschikt voor muurmontage of plaatsing op zwart verrijdbaar onderstel. Geleverd inclusief magnetische penhouder en 50 vel flip-overpapier.
Onderstel zwart. Zwart stalen verrijdbaar onderstel voor kabinetkast met zilver aluminium profiel. Voorzien van 4 wielen (2 met rem). Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Kantelborden RC profiel dubbelzijdig groen

Kantelborden RC profiel dubbelzijdig groen. Dubbelzijdig beschrijfbaar bord van groen emailstaal en aluminium RC-profiel. Dankzij de draaiknop is het bord 360° te draaien en in iedere hoek te fixeren. De wit stalen stelling is voorzien van lange afleggoot en 4 wielen (2 met rem). Solide wielen. Set van 4 wielen (2 met rem). Bij zeer regelmatig of intensief verplaatsen van het kantelbord worden deze wielen aanbevolen. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Lezenaar dicht model

Lezenaar dicht model. Stalen verrijdbare lezenaar met dichte voorkant
en voorzien van extra plankje. Deze lezenaar is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs met lichtgrijs onderstel en beukenmotief met zwart onderstel.
Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Lezenaar kolommodel

Lezenaar kolommodel. Stalen verrijdbare lezenaar op kolom. In hoogte verstelbaar. Deze lezenaar is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs met lichtgrijs onderstel en beukenmotief met zwart onderstel. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

PartnerLine Rail whiteborden

PartnerLine Rail whiteborden geëmailleerd whitebord (800ºC), licht van gewicht. Voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken en witte kunststof afleggoot. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Verrijdbare bordenstandaards (exclusief bord)

Verrijdbare bordenstandaards (exclusief bord. Wit stalen bordenstandaard op 4 wielen (2 met rem). Borden kunnen op drie hoogtes geplaatst worden. Maximale afmetingen bord op standaard 90 cm: 100 x 150 cm. (hxb) en op standaard 140 cm: 100 x 180 cm.(hxb). Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)