Prima Office producten

SORTEREN, BEWAREN EN PRESENTEREN: Prima Office Zweden.

 

Het is eenvoudig om op school of kantoor orde te creëren met behulp van functionele meubelen. Prima Office biedt deze voor te sorteren, bewaren en te presenteren. Orde staat centraal, maar ook het ontwerp heeft natuurlijk hoge prioriteit. Een meubel moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een ruimte cachet geven, samen met de overige inrichting. Met deze producten bent u hiervan verzekerd. De productie vind plaats in Zweden. Hieronder leest u alle gegevens van Prima Office.

 

Het bedrijf
Prima Office is al 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van functionele kantoormeubelen voor sorteren, bewaren en presenteren. Wij leveren momenteel een breed en dynamisch assortiment in een stilistisch zuivere vormgeving.


De vraag naar praktische en flexibele kastensystemen is groot. Onze meubelen worden in zo'n 15 landen verkocht en er zijn plannen voor verdere uitbreiding.


Onze meubelen zijn zowel intelligent als mooi. De ontwerpen en ideeën komen van ons, maar wij staan open voor suggesties van interieurontwerpers, architecten, dealers en klanten.

Milieu en kwaliteit
Alle productie vindt plaats bij geselecteerde leveranciers en volgens de normen ISO9001 en ISO14001. Prima Office is bovendien gecertificeerd volgens "Möbelfakta", een waarborg voor milieu, kwaliteit en veiligheid.

Gedragscode
Prima Office hanteert de UN Supplier Code of Conduct van de Verenigde Naties als beleidskader.

Garantie
Vijf jaar op alle producten in de series Classic, Consensus en Display.
Twee jaar voor Baseline.

Leveringsvoorwaarden
Artikelen in voorraad worden binnen een week verzonden. Indien niet op voorraad zal de levertijd maximaal 4 weken bedragen. De producten worden gemonteerd geleverd met uitzondering van enkele producten. Dit wordt dan duidelijk aangegeven.  IP-deurtjes worden afzonderlijk geleverd en kunnen eenvoudig door de klant gemonteerd worden. Alle meubelen worden zeer deugdelijk verpakt en door en altijd door dezelfde transporteur vervoerd.

 

 

 

 

IP-hyllan   ISO   Möbelfakta
    Productie volgens de normen ISO 9001 en 14001.   Certificering volgens "Möbelfakta". Uw waarborg voor een juiste keuze!

 

Daar wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Prima Office zijn wij dealer voor Nederland geworden.