Railsystemen

Design Railsysteem 240 cm.

Design Railsysteem. Aluminium wit wandrailsysteem van 240 cm. Beschikbaar
in enkele en dubbele uitvoering, inclusief papierklemrollen, eindkapjes, verbindingsstuk en montagemateriaal. Bij de dubbele rail wordt ook de
kunststof afdekstrip van 240 cm meegeleverd. Afdekstrip enkele rail
Wit aluminium afdekstrip 240 cm voor plaatsing op enkele rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Design Rail flip-over emailstaal 100 x 70 cm.

Design Rail flip-over 70 x 100 cm. Flip-over met emailstalen schrijfoppervlak(800ºC), voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset en afleggoot. De universele papierophangpunten zijn geschikt voor diverse maten flip-overpapier.
328,38
(excl. BTW)
397,34
(incl. BTW)

PartnerLine Rail brochurehouder wit 10 x A4 staand

PartnerLine Rail brochurehouder. Deze brochurehouder biedt plaats aan
10 verschillende DIN A4 folders. Voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail.
258,04
(excl. BTW)
312,23
(incl. BTW)

Design Rail brochurehouder wit 10 x A4 staand

Design Rail brochurehouder. Deze brochurehouder biedt plaats aan 10 verschillende DIN A4 folders. Voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail.
269,48
(excl. BTW)
326,07
(incl. BTW)

PartnerLine Rail flip-over 100 x 70 cm.

PartnerLine Rail flip-over. Flip-over met emailstalen schrijfoppervlak
(800ºC), voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset en afleggoot. De universele papierophangpunten zijn geschikt voor diverse maten flip-overpapier.
308,73
(excl. BTW)
373,56
(incl. BTW)

Showrail zilver 200 cm.

Showrail 200 cm. Zilverkleurige aluminium rail voor muurmontage. Op deze rail kunnen tekeningen, kantoorartikelen, boeken, etc. flexibel en zonder
beschadigingen geplaatst worden. Voorgeboord geleverd inclusief ophang- materiaal en verbindingsstukken. Maximaal gewicht 15 kilo per strekkende meter
47,95
(excl. BTW)
58,02
(incl. BTW)

PartnerLine Rail whiteborden

PartnerLine Rail whiteborden geëmailleerd whitebord (800ºC), licht van gewicht. Voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken en witte kunststof afleggoot. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Paperrail aluminium grijs

Paperrail. Wandrailsysteem waarin tekeningen, posters, etc., zonder beschadiging en snel opgehangen kunnen worden. Verkrijgbaar in lichtgrijs aluminium in 100 cm. en 200 cm. Voorgeboord geleverd inclusief ophangmateriaal. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Design Rail whiteborden

Design Rail whiteborden. Geëmailleerd whitebord (800ºC), licht van gewicht. Voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken en witte aluminium afleggoot. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Design Rail projectiescherm

Design Rail projectiescherm. Projectievlak uit een harde matwitte kunststof
schuimplaat. Let op: niet beschrijfbaar! Voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

PartnerLine Rail projectiescherm

PartnerLine Rail projectiescherm. Projectievlak uit een harde matwitte kunststof schuimplaat. Let op: niet beschrijfbaar! Voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Accessoires Design Railsysteem

Accessoires.
Multifunctionele haken Set van 4 multifunctionele haken voor plaatsing in het Design Railsysteem.
Hoekstukken. Hoekstuk 90 graden voor enkele rail of dubbele rail. De elementen kunnen door de hoek en hoekstukken geleid worden, zonder van de rail te nemen.
Adapterset. Complete set montagematerialen, zoals afstandhouders en glijblokken voor ophanging van een product in de bovenste of onderste rail. Eenvoudig en snel te monteren. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Design Rail prikborden

Design Rail prikborden. Prikborden met prikoppervlak uit bulletin grijs, perskurk, vilt blauw of vilt grijs. Voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Design Rail rek

Design Rail rek. Rail rekken met twee planken voor boeken, kantooraccessoires, tv/video, etc. Voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. De bovenste plank is in 8 hoogtes verstelbaar.
Maximaal gewicht: 25 kg. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Design Rail landkaarten

Design Rail landkaarten. Landkaarten zijn verkrijgbaar in een kaart
van Nederland, Europa en de wereld. Voorzien van het witte Design profiel met grijze kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset en afleggoot. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Accessoires PartnerLine Railsysteem

Accessoires.
Hoekstuk PartnerLine Railsysteem. Hoekstuk 90 graden voor dubbele rail. Voor een elegante hoekverbinding tussen twee dubbele rails.
Adapterset PartnerLine Railsysteem Complete set montagematerialen, zoals
afstandhouders en glijblokken voor ophanging van een product in de bovenste of onderste rail. Eenvoudig en snel te monteren. Klik voor prijzen op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

PartnerLine Rail prikborden

PartnerLine Rail prikborden. Prikborden met prikoppervlak uit
bulletin grijs, perskurk, vilt blauw of vilt grijs. Voorzien van het
witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken. Geleverd
inclusief adapterset voor montage aan de rail. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

PartnerLine Rail rek

PartnerLine Rail rek. Rail rekken met twee planken voor boeken,
kantooraccessoires, tv/video, etc. Voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset voor montage aan de rail. De bovenste plank is in 8 hoogtes verstelbaar. Maximaal gewicht: 25 kg. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

PartnerLine Rail landkaarten

PartnerLine Rail landkaarten. Landkaarten zijn verkrijgbaar in een kaart
van Nederland, Europa en de wereld. Voorzien van het witte PartnerLine profiel met witte kunststof hoekstukken. Geleverd inclusief adapterset en afleggoot. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Set Cliprail plafondaansluitend / Set Plafondrail

Set Cliprail plafondaansluitend. Aluminium witte wandrail voor ophanging
van kleine whiteborden en schilderijen. Voorzien van ruimte voor het wegwerken van kabels. De set bestaat uit 2 rails van 1,5 meter lang inclusief ophangmateriaal.
Set Plafondrail. Aluminium zwarte plafondrail voor ophanging van kleine whiteborden en schilderijen. Voor montage aan kantlatten van systeemplafonds. De set bestaat uit 2 rails van 1,5 meter lang incl. ophangmateriaal. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Set Cliprail met verlichting / Transformator

Set Cliprail met verlichting. Aluminium zilveren wandrail plafondaansluitend met 4 eenvoudig verplaatsbare halogeenspots van
20 Watt. Elegant verlichten van schilderijen, foto’s, etc. De set
bestaat uit 2 rails van 2 m lang inclusief ophangmateriaal. Transformator
Transformator (220/12 Volt) voor de Cliprail verlichting. De stekkerkabel
is 2 meter en de 12V-railstekkerkabel is 3 meter. Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.

0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

Diverse Ophangsets

Ophangsets Ophangset Whiteborden. Set voor het ophangen van whiteborden aan de cliprail of plafondrail. Naast 2 staalkabels (150 cm) en 2 ophanghaken o.a. ook voorzien van 4 stabilisatiedoppen ter bescherming van de wand. Maximale maat bord: 90 x 120 cm. Maximaal gewicht per haak 15 kg.
Ophangset Schilderij Perlon
Set van 2 transparante perlonkoorden van 150 cm elk en 2 ophanghaken,
voor het ophangen van schilderijen, foto’s en kalenders. Maximaal
gewicht per haak 4 kg.
Ophangset Schilderij Staalkabel. Set van 2 staalkabels van 150 cm elk en 2 ophanghaken, voor het ophangen van schilderijen, foto’s en kalenders. Maximaal gewicht per haak 15 kg.
Voor prijzen klik op de button 'meer informatie'.
0,00
(excl. BTW)
0,00
(incl. BTW)

PartnerLine Railsysteem wit compleet inclusief afdekstrip 240 cm.

PartnerLine Railsysteem. Aluminium wit wandrailsysteem van 240 cm lang, in uitsluitend dubbele uitvoering. Montagemateriaal, papierklemrollen,
eindkapjes, verbindingsstuk en afdekstrip worden meegeleverd.
111,90
(excl. BTW)
135,40
(incl. BTW)