Schoolmeubilair

 

De keuze:
Het uitkiezen van geschikt, degelijk en mooi meubilair voor alle soorten onderwijs is niet eenvoudig. Het is een zeer nauwkeurige bezigheid. Deze schoolmeubelen moet immers vele jaren mee. Wat ook erg belangrijk is, is dat het meubilair dat u aanschaft aan veel eisen moet voldoen. Denk hierbij aan ergonomie, de gebruikte materialen, vandaal bestendig (ook wel “hufterproof” genoemd) en dat de tafels en de stoelen goed hanteerbaar zijn voor de kinderen. Wat u ook zeker niet uit het oog moet verliezen is dat de kinderen in een prettige leeromgeving veel meer opsteken en het erg leuk vinden om naar school te komen. Kortom: met meubilair van Joky Schoolmeubilair & Presentatiemiddelen bent u verzekerd van al deze aspecten.

Onderbouw:
Het belangrijkste bij het meubilair voor de jongste kinderen is het gebruik van veilige materialen en warme kleuren. Hierdoor wordt een huiselijke omgeving gecreëerd, waarin de kinderen zich thuis voelen. Ons meubelair is verkrijgbaar in een combinatie van hout en staal of geheel in hout uitgevoerd. Dat hierdoor de sterkte en functionaliteit niet in het gedrang komen spreekt voor zich.

Midden- en bovenbouw:
Natuurlijk is ook voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 een veilig gevoel en een vertrouwde omgeving van groot belang, zodat de kinderen zich zelf kunnen ontplooien en enthousiast met hun werk bezig kunnen zijn. Wij willen u als Joky Schoolmeubilair en Presentatiemiddelen graag bijstaan en adviseren in het maken van uw keuze, zodat de basisperiode van de kinderen plezierig en leerzaam verloopt.

Voortgezet en hoger onderwijs
Het sleutelwoord bij meubilair voor het voortgezet en hoger onderwijs is degelijkheid. Gemaakt voor dynamische jongeren moet het meubilair jaren meegaan en er toch goed blijven uitzien. Wij bieden u die degelijkheid,
gecombineerd met een hedendaags design. Met als kenmerk de doordachte eenheid binnen een lokaal.

De kleurcodes:
Deze codes zijn vastgelegd volgens de nieuwe norm NEN-EN 1729-1. De hoogtes worden aangegeven in centimeters.