Visuele communicatie

LET OP: ALLE NIEUWE INTERACTIEVE PRODUCTEN STAAN VANAF NU OP WEBSITE. B.V. DE NIEUWSTE GENERATIE DIGITALE BORDEN ZOALS: 5 VLAKS FOCUS BOARD EN DE 5 VLAKS MIMIO BOARD.

Op het gebied van visuele communicatie leveren wij een uitgebreid scala aan producten welke wij afnemen bij een van de marktleiders in Europa. Bent u op zoek naar een eenvoudig whitebord of flipover, of naar een modern digitaal bord. In onze catalogus zult u vinden wat u zoekt. Zeker op het gebied van de "digitale toekomst" zult u het bij ons vinden. In onderstaande alinea vindt u iets meer informatie aangaande het digitale bord.

Smartboard / Focus bord

Kunt u zich nog herinneren dat er les gegeven werd op een krijtbord? Heden ten dage gebeurd dit steeds meer zonder krijt maar digitaal met vinger of pen. Wij kunnen diverse types Smartbords leveren voor scholen en bedrijven. Een smartbord is een digitaal bord waarmee u beschikt over bijna alle onbeperkte lesmogelijkheden en uitdagingen. Ook is een smartboard uitstekend geschikt voor het geven van presentaties aan uw klanten of potentiële klanten. Ons assortiment in het digitale segment bestaat uit:

Smartboard
Focus Board (elektromagnetisch enkelvlaks en 5 vlaks)
Interactive Tablet Bluetooth
I-Congress
Mimio I-board ( enkelvlaks en 5 vlaks) 
Mimio I-cabinet
Mimio Xi

In andere delen van Europa is een school zonder smartboard een uitzondering, maar in ons land is dat helaas nog niet het geval. Kortom: er gaat een wereld voor u en de kinderen open indien u nu kiest voor een digitaal bord. Laat u geheel vrijblijvend inlichten over de mogelijkheden van het digitale bord en natuurlijk de kosten die dit met zich mee brengt. Onder het menu 'ínteractief' vind u de complete gegevens en foto's van de digitale producten.

Uiteraard leveren wij alle soorten presentatiemiddelen voor scholen en bedrijven. Blader door de menu's en bekijk ons assortiment.